SERVEIS

Ens posem a la teva disposició

Secretaria i administració

L’horari és de 8.30 a 17.30h. Podeu enviar un correu electrònic a l’adreça escola@santaisabel.org o trucar al telèfon 936740414.

Menjador escolar

Disposem de cuina pròpia al centre, gestionada per l’empresa SANED.

Al pati els alumnes poden escollir jugar o bé apuntar-se a les activitats extraescolars que oferim al migdia.

 

L’escola ofereix servei d’acollida al matí i a la tarda.

És un servei dirigit a les famílies que necessitin portar els seus fills a l’escola a les 7.50 del matí o recollir-los a les 18.00h.

Disponible des de P3.

 

Acollida acat

Orientació Psicopedagògica

L’equip de direcció i coordinadors d’etapa és el principal responsable dels criteris d’orientació que s’ofereixen a les famílies per a poder acompanyar millor els seus fills. 

Però, a més a més, comptem amb un equip que incorpora un perfil més especialitzat en dificultats d’aprenentatge i detecció d’altes capacitats, i que s’encarrega d’ajudar als tutors i a les famílies en el seguiment dels casos més complexes. 

Contacte: sandra.bagur@santaisabel.org

Child psychology, little boy talking to psychologist

Extraescolars

Oferim extraescolars d’esports, música, art i idiomes durant l’horari escolar (després de dinar) o a la tarda de 17 a 18.15 h, que gestionen les empreses:


Per més informació consulta els fulls informatius o la web de l’empresa Team Partners.

Aquest espai està dedicat a acompanyar a les famílies en el procés de Preinscripció i Matriculació. Hi trobareu la informació necessària per seguir el procés de la manera més senzilla possible.

Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària s’estableixen els calendaris següents:

Fes clic a les icones per descarregar els documents corresponents

 

Calendari Educació Infantil i Primària

Oferta educativa curs 2021-2022 infantil i primària

Informe Llista espera 7/6/21

Informe plaçes assignades 7/6/21

MATRÍCULA ESCOLAR CURS 2021-2022

En aquest apartat es podrà consultar l’assignació al centre de l’alumnat de segon cicle d’educació infantil i educació primària.

Recordem que només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne/a. En aquesta, s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d’una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre

Web Informativa del Departament d’Ensenyament

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha creat una web del procés de Preinscripció i Matriculació.  Hi trobareu tota la informació sobre aquest procés: criteris que s’apliquen per resoldre situacions d’empat de les sol·licituds en el procés de preinscripció i matrícula, documents que cal aportar per realitzar la preinscripció i el calendari previst per fer la preinscripció i la matriculació del proper curs. Quan s’apropen les dates de matriculació, el Departament d’Ensenyament actualitza la informació.

Enllaç al web del Departament d’Ensenyament

https://preinscripcio.gencat.cat

Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Sant Cugat