ESCOLA DE PARES

Ens acompanyem en la tasca d'educar

L’educació dels nostres fills és una tasca apassionant i delicada, però gens fàcil en el món d’avui, que ofereix solucions ràpides i sovint contradictòries. És normal que ens puguem trobar perduts i que necessitem ajuda.

Amb la nostra Escola de pares volem aportar una mica de llum en aquest camí educatiu, ajudar-nos a prendre consciència dels problemes i compartir la nostra experiència per acompanyar-nos en aquesta tasca tan bonica que és educar, en un espai de coneixement i d’intercanvi.

Pròximes sessions:

Sessions anteriors:

Sobre la importància d'una bona lectura i el perill de les sèries

Diàleg amb Diego Blanco
19.02.2024.

A l’escola de famílies de febrer vam comptar amb la presència de Diego Blanco Albarova, investigador cultural, escriptor, guionista i productor de TV, que ens va parlar de la importància de la lectura i com aquesta es converteix en quasi l’única via per a comprendre el sentit de les coses que ens passen i distingir el bé i el mal.

A continuació us deixem un enllaç on podreu veure una de les seves conferències.

L'impacte de les xarxes socials en els nostres fills

Trobada amb Francisco Villar

16.11.2023

Fa pocs dies vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar a Francisco Villar, psicòleg de l’Hospital de Sant Joan de Déu i especialista en conductes de risc, pantalles i xarxes socials.

Durant hora i mitja més les moltes preguntes que hi va haver, les famílies i professors assistents -més de 100- vàrem prendre consciència del perill que suposa donar mòbils als fills abans d’hora, de com funciona tot el negoci de les xarxes socials i com els nens i nenes acaben sent víctimes d’un món on la persona i la seva dignitat no tenen cap valor.

A la presentació que ens ha facilitat el ponent, hi trobareu un munt d’informació important per a poder educar els vostres fills amb serietat i sense posar-los en riscos innecessaris.

El valor de l'ideal en l'educació

Trobada amb Marta Manen Orbaneja, directora de Mary’s Meals Espanya
23.05.2023.

Enfront dels problemes clàssics i nous amb què es troben les famílies que desitgen educar bé als seus fills, la presència d’ideals bons i grans és una ajuda enorme en el camí educatiu. 
Una família “ocupada” en coses boniques i importants educa millor als seus fills. Per a ajudar-vos en aquest camí, proposem aquesta nova sessió de la nostra escola de pares.

Com estar avui davant dels nostres fills per acompanyar-los?

Xerrada amb la psicòloga clínica Anna Marazza
16.02.2023.