ESCOLA

Descobreix la nostra escola!

Llar

En aquest primer contacte amb el món educatiu, es treballa amb l’infant per a què aprengui a desenvolupar-se dins l’entorn escolar i en el seu àmbit més proper.

Infantil

Durante aquest anys es treballa posant la base per al bon desenvolupament de les seves capacitats neurológiques i afectives.

Primària

Acompanyem l’adquisició d’hàbits i valors que permetin descobrir la riquesa del coneixement i la bellesa de la realitat.

La nostra història

escola santa isabel sant cugat

El set de maig de 1879, set germanes de l’Institut de Religioses Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció, s’instal·laren a la Casa Parroquial per fundar una escola catòlica en el petit municipi agrícola de Sant Cugat. Les set religioses arribaren responent a la petició del mossèn de la parròquia de Sant Pere, que havia insistit en la implantació d’una escola catòlica a la vila. Les primeres aules de la nova escola foren el claustre del monestir i els voltants de la casa parroquial.

A principis del segle XX, l’escola Santa Isabel es traslladà a una edificació de la Carretera de Rubí.

L’any 1918, la senyora Maria Ribatallada va donar un ampli solar a l’Institut de Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció per fer-hi una escola. 

L’any 2021, les germanes franciscanes cedeixen la titularitat de l’escola Santa Isabel a la Fundació Educat, fent-li confiança per tirar endavant l’escola. La Fundació ja té a Sant Cugat ESO i Batxillerat des de fa 4 cursos, i ara amplia amb Infantil i Primària la seva oferta educativa. Per al curs 21-22 s’ofereix també l’etapa 0-3 amb la Llar d’Infants Anna Ravell.

Projecte Educatiu

El projecte educatiu de l’escola Santa Isabel fixa les necessitats educatives i formatives preferents, a partir dels trets d’identitat propis i de la seva manera d’entendre l’educació.

Projecte educatiu

 

Programació general anual

 
 

Normes de funcionament

 

Missió, Visió, Valors

L’escola és un àmbit de creixement personal per als nens i nenes, que continua i complementa la tasca que fa la família com a primera educadora. Per tant, la col·laboració sincera entre família i escola és molt important per a l’educació dels nens i nenes.

El coneixement i la serietat en el mètode educatiu, dins d’un context d’experiència cristiana de la vida, son els pilars d’una educació vertadera, que faci capaços als joves d’afrontar la vida -la seva vida personal i d’amistats, l’acadèmica i, en un futur, la vida professional- amb serietat i satisfacció.

L’esperit fundacional de les germanes franciscanes es manté gràcies a la universalitat de Sant Francesc, que ens convida a tots a viure una vida autèntica i plena de significat.

Instal·lacions

Comunitat Educativa