PORTES OBERTES VIRTUALS

Benvinguts al nostre centre

Portes Obertes Virtuals

Benvinguts i benvingudes a l’Escola Santa Isabel-Franciscanes de Sant Cugat, centre concertat per la Generalitat de Catalunya en les dues etapes d’educació infantil i primària.

Som una escola plena d’història però sempre al costat de la societat actual, on tots els professionals que hi treballem estem en formació constant per esdevenir un bon model d’aprenentatge i innovació.

El nostre somni és créixer junts, guiar i acompanyar a tots els nens i nenes en el seu desenvolupament personal i formar part d’una gran família, la nostra escola.

Acompanyem a l’alumne a esdevenir un jove creatiu, amb sentit crític, amb estima per la natura i el nostre entorn, capaç d’adaptar-se als canvis i amb una mirada oberta i conciliadora.

En aquesta web trobareu tota la informació relacionada amb la nostra activitat i els serveis que oferim. No dubteu a visitar les nostres xarxes socials i, sobretot, venir a visitar-nos on estaré encantada d’atendre tots els vostres dubtes, comentaris o suggeriments.

El nostre projecte

El nostre projecte està en renovació, som una escola que aprèn, que ens posem al dia i reflexionem sobre com donar les millors oportunitats als nostres infants. Tot el claustre ens estem formant cada any per estar més a prop de les necessitats de la societat actual.

Infantil

A educació infantil tenim en compte com els infants desenvolupen les seves CAPACITATS i adeqüem la nostra manera de fer contribuint a un major desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor i social i cognitiu.

Partint de la base que l’infant és el centre de l’aprenentatge des del primer moment tenim en compte el grau de maduresa de cada nen/a per tal d’oferir-li una millor atenció i adaptar-nos al seu ritme d’aprenentatge tot tenint en compte les intel·ligències múltiples de Gardner, en què cada nen/a aprèn de manera diferent a la resta. El fet que cada nen aprengui al seu ritme i que cada infant sigui únic no ens és un inconvenient sinó que tot al contrari. Aprofitem aquestes situacions de diversitat per fer un aprenentatge entre iguals fent que els nens/es s’ajudin entre ells i aprenguin els uns dels altres, sempre amb la mestra com a referent i model del seu desenvolupament.

Primaria

Promovem, de manera transversal, l’adquisició d’hàbits i valors per tal de resoldre problemes i situacions des de qualsevol de les àrees curriculars.

Tanmateix, fomentem la iniciativa, la creativitat, l’esperit crític i el gust per aprendre tot desenvolupant la capacitat de l’esforç i la cultura del treball.

Altres àrees de la nostra escola