TEL. 936 74 04 14 · EMAIL escola@franciscanessantcugat.org

Escola

AMPA


L’AMPA és l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola. Aquesta associació està formada pels delegats de les diferents classes de l’escola. L’associació fa reunions mensuals durant el curs on els delegats fan arribar tots els suggeriments i idees que els transmeten les famílies de cada classe.

Aquestes són algunes de les activitats que realitza l'AMPA:

    Festa germanor: és la festa de benvinguda a les noves famílies i cel.lebració de l'nici de curs, on un grup voluntari de mares i pares s'encarreguen d'organitrzar diferents tallers i activitats dirigides a tots els participants de la festa amb una cloenda d'un dinar de germanor.

    Socialització de llibres: l'Ampa fa anys que gestiona la socialitazió dels llibres de text a partir de tercer de primària. És una gran iniciativa per responsabilitzar als alumnes del bon ús del material comú i alhora represent un gran estalvi econòmic a les famílies.

    Conferències educatives: al llarg del curs s'organitzen xerrades on es convida a diferents especialistes del món educatiu on es tracten temes d'actualitat.

    Projetes solidaris: des de l’AMPA s’organitzen diferents campanyes solidàries com la maratò de TV3, col·laboració amb Caritas Sant Cugat...

    Web master: un membre de l'AMPA realitza el manteniment del seu bloc.Per qualsevol dubte o aclariment respecte de l’associació us podeu adreçar als pares o mares delegats de classe.